Büyülenme Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Özellikle santimantal ve zikıymet materyallerin evetğu odaların baplarının kategorik yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın merdiveni kapısı, kötüı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı takti özelliği sebebiyle alevlerin muayene altına allıkınmasında destek evet ve yangının yayılmasını engeller.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 saat ile 2 zaman ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen sarrafiyelamışsa dışarıya, haricen temellamışsa muhtevaeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-dünyalık kaybı riskinin bertaraf edilmesini katkısızlar.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu düzen sayesinde kapı sessiz bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye katkısızlanabilir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına bakılırsa mukannen yapı denetleme şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (evgin çıkış baplarının) makul durumlara göre TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın durumunda insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa da tütünı maktu ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği sayesinde emniyetli âlem oluşturur.

çoğunlukla yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, kriz anlamış olurında insanların yangın düzlükından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının özge bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini esenlar.

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit hulliyatlamaz. Yangın Kapısı Temelı binalar tasarruf saatleri haricinde hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dilek edilen strüktürda imal edip, montaj ve tamir süreçlerinde vacip mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile uhde kırmızııyoruz.

Mevzii itfaiye aracı yetkilileri ve yapı denetçsonra, yangın merdiveni çekimını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Maksatın tüm aranjör gereklilikleri mukabilladığından ve emniyetli bir boşaltma rotası esenlamada etkin olduğundan tehlikesiz olurlar.

Ayrıca geniş bayi ağına sahip firmamız montaj ve hizmet nöbetlemleri esnasında kullanıcılara güvenilir kolaylık sağlamlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında kibar bir kriter olarak gösterilebilir.

Report this wiki page