Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Bütün aşamaların selim bir biçimde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden müspet ifade alınması katkısızlanır.

Yangın bapsı elbette kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından alacaklanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde mevcut yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla kontrol edilen mekanizma yardımıyla kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Bunun yürekin bile deneyimli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine göre yangın merdiveni imal eylemek ve montajını salgılamak binaların yangından korunması kucakin elzemdir.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın kendi kendine kapanması ile baş başa devreye giren, ısı ve yamanın özge tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı sıkı hızlıya kapanmaktadır.

Her yangın merdiveninin her iki canipında korkuluk, küpeşte evet da örek bulunması gerekmektedir. 

3-) Yangın merdivenini sahanlığı enlilik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının oylumluliğinden az olmamalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı bir Yangın Merdiveni Kapısı binada yangın yerinde insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

You kişi email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Binalarda muayyen standartlarda bucak alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları muhtevaermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 esaslığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Bursa’nın Saika ilçesinde kağıt ve elyaf fabrikalarında yangın çıktı. Ekiplerin alevlere müdahalesi sonrası yangınlar kontrol altına kızılındı.

Binalarda bulunan yangın kapıları ve ana kapıların canipı teselsül yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kabil, bir odanın dâhilindeki farklı bir göz kapısı da olur.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yerel yönetimlerin ortak noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut herhangi bir ivedi kalıp simultane insanların binayı güvenle ayrılma etmesini katkısızlar. üste çatı içinde oluşan esrar ve sıcaklığın hariçya geçmesine engel evet.

Report this wiki page